Η εταιρία

Η εταιρεία Δ.ΚΑΡΑΚΗΣ-Μ.ΠΡΑΤΙΔΗΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1985 με έδρα την οδό Μοναστηρίου 366, στη Θεσσαλονίκη και αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο της κατασκευής εξαρτημάτωνδιαφόρων χωματουργικών μηχανημάτων, στις ειδικές μεταλλικές κατασκευές και στο χώρο της μηχανολογικής υποστήριξης βιομηχανιών και τεχνικών εταιρειών.

Προσανατολισμένοι πάντοτε στις ανάγκες των πελατών μας πετύχαμε την αναγνώριση και τη συνεχή ανάπτυξη μας με κριτήρια την άριστη ποιότητα, το χαμηλό κόστος και το σωστό χρόνο παράδοσης.

Από το 1995, μεταφερθήκαμε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στα Διαβατά στην Παλαιά Συμμαχική Οδό Ωραιοκάστρου σε ένα χώρο 5,5 στρεμμάτων, όπου βρίσκονται 640 τετρ.μέτρα στεγασμένου χώρου εργασίας και επί πλέον 260 τετρ.μέτρα γραφείων και λοιπών βοηθητικών χώρων.

Η εταιρεία διαθέτει πλήρη γκάμα ειδικών μηχανουργικών μηχανημάτων και εργαλείων, η οποία σε συνδυασμό με την πλούσια και μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού μας, επιτυγχάνει την κατασκευή ακόμα και των πιο σύνθετων μηχανολογικών κατασκευών εξυπηρετώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει μπει δυναμικά στο χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών. Διαθέτει μεγάλη γκάμα σε νύχια, φίλτρα και λάμες και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των Γαλλικών νυχιών FEURST.

Πελατολόγιο

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που μας εμπιστεύονται...

You are here: Home Η εταιρία